Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Zprávy

Manipulátor vstřikování je složen z toho, jaké části
Čas vydání: 2020-09-11 14:21:05  Hity: 8

V současnosti vstřikovací manipulátor, který je v Číně velmi oblíbený, potřebuje, aby všechny části stroje řádně fungovaly. Manipulátor má podobnou strukturu a tvar jako lidská ruka a může také dokončit složité operace, které nemohou být prováděny lidskými rukama. Co dělá vstřikovací manipulátor tak pružný a odolný, a vidět, jaké části se skládá z.

První.Výkonný systém, který ovládá různé operace, jako je uchopení a uvolňování produktů vstřikovacího manipulátoru, je speciálně složen z částí, jako je mechanická ruka, zápěstí a ruka. Manipulátor je jako tvar lidských prstů.Lze jej také vybavit nejrůznějšími tvary manipulátoru a velikostmi kolet podle tvaru a velikosti upnutého objektu.

Dva.Systém pohonu: Zdrojem výkonu je systém pohonu, v různých formách včetně pneumatického, elektrického a mechanického atd. Pneumatické a elektrické jsou relativně běžné, mezi nimiž má pneumatický typ rychlou rychlost, jednoduchou strukturu, nízké náklady a vysokou opakovatelnost polohy. Elektrický typ má rychlou rychlost, nepřetržitou kontrolu a vysokou přesnost poloh. Mechanická činnost typu pohonu je fixována, může být použita při omezenějších příležitostech, obecné použití spojení CAM k dosažení požadované akce. Pevný postup umožňuje velmi spolehlivé, nízké náklady a vysokou pracovní rychlost manipulace s injekčním manipulátorem.

Tři.Řídící systém.Řídicí systém je řízen řídicím systémem, a pak je systém popravy řízen tak, aby fungoval podle předem stanovených pracovních požadavků, a některé nekvalifikované akce jsou opraveny, obecně včetně polohového monitorovacího zařízení a programového řízení, které přijímají řízení bodu a průběžné řízení trajektorie. Ovládací systém může být naprogramován tak, aby ukládal předem stanovený účinek vstřikovacího manipulátoru a může být skladován samostatně nebo centrálně.Oddělené skladování je ukládat informace různých kontrolních faktorů odděleně ve dvou nebo více skladovacích zařízeních, zatímco centralizované skladování je uloženo v jednom zařízení.

Manipulátor vstřikování s dobrou pověstí může dokončit řadu uchopených a ještě složitější operace s pomocí spolupráce různých systémů.Bez implementace systému, vstřikovací manipulátor nebude dokončit zavedené práce, a absence jiných systémů je stejná. Když se vstřikovací lisovací průmysl bude vyvíjet dopředu, vstřikovací manipulátor půjde dále a dále směrem k inteligentnímu směru. Dongguan City Rainbow automatization technology co., LTD. Nachází se v Dongcheng district, dongguan City granátová jablka v blízkosti, specializace se zabývá výrobou vstřikovacího stroje specializované mechanické rameno a okolní automatizační zařízení, je sbírka designu a vývoje výrobku, výroba, prodej a servisdo integrovaného celého podniku: v plastovém průmyslu má mnoho plánování automatizace a skutečné bojové zkušenosti. Výrobky se široce používají v průmyslu domácí elektroniky, v počítačovém a okolním průmyslu, v optoelektronickém průmyslu, v kosmetickém průmyslu, v odvětví elektronických komunikací, v automobilovém průmyslu, v odvětví hraček, v odvětví každodenních potřeb, v průmyslu lékařských potřeb atd. Na základě neustálého zlepšování a rozvoje vstřikovacích technologií v budoucnosti je automatizace nevyhnutelným trendem, společnost Rabo přijímá interaktivní model přímého prodeje, neustále podporuje nové výrobky, nové technologie,tak, že můžete dotazovat a koupit vyhovující a použitelné produkty, aniž byste šli ven ušetřit své náklady na zadávání zakázek, snížit své provozní náklady. Společnost Ribo " profesionální, bezúhonnost, vděčnost " business filosofie pro lepší servisní zákazníky, společnost Ribo bude i nadále soustředit na uspokojování potřeb zákazníků, aby plastový průmysl poskytoval vysokou kvalitu, vysokou efektivitu, vynikající automatizační produkty, zlepšil efektivitu výroby a kvalitu průmyslu, poskytoval dokonalé výrobky a promyšlenou službu.

kontakt

Kontaktní osoba: pan Liu Mobile phone: 13794982536

Pravý přenos: 86 0769 23100573

Adresa: Ne. 2, Shaling Gongye West Road, Xiakou Village, Dongcheng District, Dongguan, Guangdong, China

Website:http://www.coolutils.com/

http://www.youtube.com


Předchozí: Společná mechanická porucha vs...

další: Jaké jsou hlavní USES vstřikov...