Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Zprávy

Jaké jsou hlavní USES vstřikovacího manipulátoru?
Čas vydání: 2020-09-14 15:27:49  Hity: 16

Složení injekčního manipulátoru se obvykle skládá z systému popravy, systému pohonu, řídicího systému atd. Systém implementace a pohonu je určen především k dokončení běžné funkce ramene.Řídí provoz mechanických částí pneumatickým nebo motorem, aby se dosáhlo funkce stahování. S postupným prohlubováním aplikace manipulátoru, vložka, nůžkový výrobek a jednoduchá montáž jsou nyní k dispozici.

Vzhledem k tomu, že vstřikovač může výrazně zlepšit produktivitu a snížit výrobní náklady, může stabilizovat a zlepšit kvalitu injekčních produktů a vyhnout se ztrátě způsobené chybou lidského provozu. Proto je stále důležitější úloha injekčního manipulátoru při výrobě injekčního roztoku. V současnosti je typ manipulátoru v Číně relativně jednoduchý a většinou se používá k výrobě dílů. S vývojem vstřikovacího průmyslu se bude používat stále více manipulátoru pro krmení, míchání, automatické nakládání a vykládání lišt, recyklaci odpadu a dalších procesů a bude se rozvíjet směrem k inteligentnímu směru. Plastová hmota v našem průmyslu, lidé, osoby a jejich živobytí a další materiály zaujímají velmi d ůležitou pozici, mnoho materiálů bylo přesazeno do plastů;101;d plastem; Plastové tvarování zahrnuje: vstřikování, lití blistru, foukání, extruze lití, lisování zeminy, atd., vstřikování je nejčastěji používané. V automobilech, komunikacích, elektronice, elektrických, domácích spotřebičích, lékařské péči, kosmetice, denní potřeby, kancelářské potřeby a dalších průmyslových odvětvích velmi populární. V tradičním procesu vstřikování, od prvního umělého upínacího lisování, až po hydraulické lisování vstřikovacího stroje, ve vývoji do dnešního procesu, '35; 39;počítačového řízení lití, se pokrok nejenže odráží v kvalitě, vzhledu a účinnosti procesu výroby. Konkurence vstřikování se stává stále žhavější a kvalita a efektivita vstřikování souvisí s přežití podniků. Kvalita tváření souvisí s výkonem vstřikovacího stroje, technologií plísní a okolního prostředí a efektivita tváření souvisí s precizností formy, technologií tvarování a výrobním množstvím; S rostoucí nabídkou vstřikovacích strojů obsluhy, zvýšení výrobních nákladů práce, vstřikovací stroj manipulátor je více a více používán. Použití automatizace tváření plastů je velmi běžné.Manipulátor se v procesu aplikace používá hlavně pro následující účely:

1, manipulátor odstraňuje plísňové výrobky, nahrazují původní poloautomatickou výrobu na plnou automatickou výrobu;

Dva.Vynechat produkty z mechanické formy ruky a vložit produkty do formy (značení, embedding metal, sekundární lití atd.);

Tři.Automatické balení a skladování manipulátoru po jeho odstranění;

Čtyřko.Vytváření systému automatického krmení surovin a systému využití odpadů;

Pětka.Systém řízení výroby v celé továrně;

Vzhledem k různým formovacím výrobkům je aplikace automatizace také velmi složit á, protože může nahradit nízkou efektivitu pracovních sil, aby se zajistilo, že modelovací technologie je stále více a více využívána. The kreslící manipulátor vstřikovacího stroje se nejčastěji používá při tváření automatizace.

Injekční lisování #Injekční aplikace robota\›Robot ؏IML @ruiborobot.com =35; roboty1236;IML\1236;obaly\1236;robotické rameno 35; karpální vložky; neprůstřelné pouzdro 1235;injekčně zabudované Mold =35; plastické Ӕ výroba\ 35; Machinery 35; Robot \ӓ Automatizace \Ӕ B35; Stroj; Robot


Předchozí: Manipulátor vstřikování je sl...

další: Jaké jsou jedinečné výhody di...